Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Flickr button
Stumbleupon button
Newsvine button
Youtube button

Tag Archive for 'phishing sivustot'

VAROITUS (www.enstaneette.com)

Varoitus sivustosta estaneet.com! Sivuston idea on, että syötät messegerin salasanan ja käyttäjä tunnuksen ja näet kuka on estänyt sinut Messenger ohjelmistossa. Mutta miettippä järjellä. Syötä salasana ja käyttäjä tunnus. Kuinka helppo ne on kerätä siitä ja alkaa käyttää niitä vaikka roskapostitukseen tai vaikka lukea kaikki postisi. Lisäksi huomiota herättävät seuraavat asiat. Sivuston on yksityisen ylläpitämä tai oikeastaan sitä ei ole mainittu. Sivuston ulkoasu on hätäisesti tehty! Sivuston ehdoissa sanotaan seuraavia kysymyksiä herättäviä asioita. Estäneiden tai poistaneiden käyttäjälistalla saattaa olla virheitä? Arpooko se varman tiedon vai mikä idea tässä on? Tässä on sivuston ehdot jotka ova todella tökerösti tehty:

“- enstaneette.com sivustoille jäsenyyttänne ja henkilökohtaisia tietojanne ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle

– enstaneette.com on MSN käyttäjien estämisen ja poistamisen näyttävä web sivusto.

– Estäneiden tai poistaneiden käyttäjien listalla saattaa olla virheitä

– enstaneette.com sivustojen mainos saatetaan lähettää MSN listanne käyttäjille

– Olette itse hyväksyneet jäsenyytenne tai sivustoille kirjautumisenne.

– Jos haluatte poistaa itsenne listalta lähettäkää sähköposti, jossa mainitsette käyttäjänimenne / MSN, Yhteystiedot(at)gmail.com osoitteeseen. Teidät poistetaan listalta mahdollisimman pian.

– Sivustojen jäsenyydellänne / kirjautumisellanne automaattisesti hyväksytte mainosten lähettämisen listallenne. Lähetetyissä mainoksissa kerrotaan mainoksen lähetyksen syyksi teidän jäsenyytenne / kirjautumisenne.”

Tämmöinen viesti oli tullut sähköpostiini. Viesti tuli erään tuntemani ihmisen postista ja luulempa että hän on itse kokeillut tätä palvelua ja nyt tietämättään levittää tätä viestiä kaikille jotka ovat hänen sähköposti osoitelistallaan.

“hei;

Maksuttomalla palvelullamme näette ketkä ovat poistaneet tai estäneet teidät MSN:ssä.

Addreess:

http:/www.enstaneette.com”

Mutta en usko hänen lähettäneen tätä viestiä minulle. Hän ei ole palveluiden ylläpitäjä, ja miksi hän kirjoittaisi muodossa: “Maksuttomalla palvelullamme” Joten tuo sivusto on mitä suuremalla todenäköisyydellä phishing sivusto (Kalastelu sivusto) jolla kalastellaan käyttäjä tunnuksia ja salasanoja. En suosittele missään tapauksessa käyttämään sivustoa. Jos oikeasti haluatte tietää kuka teidät on messengerissä poistanut käyttäjä listoilta, niin asentakaa ubuntu linux ja sielä on oma messenger ohjelmisto ja siellä näkyy suoraan kenen listoilla olette ja kenen ette. Tai vaihto ehtoisesti lähetätte sähköpostia ihmiselle jota mietitte ja kysytte suoraan. Älkää luovuttako tuntemattomille sivustoille tai palveluille tunnuksia ja salasanojanne. Ei Ikinä,  Ei koskaa ja Ei missään tapauksessa!!!

Popularity: 2% [?]




11 visitors online now
11 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 03:31 am EET
This month: 84 at 03-07-2010 05:19 pm EET
This year: 232 at 02-11-2010 12:14 pm EET
All time: 232 at 02-11-2010 12:14 pm EET